Gratis advokatbistand

Gratis advokatbistand i tvangsfjernelsessager

Få hurtig og højt kvalificeret rådgivning her!
Ring til os på tlf.:
  • Gratis advokatbistand
  • Vi fører din sag helt til tops
  • Vi dækker hele landet

Gratis -advokatbistand -ved -tvangsfjernelse1

Når kommunen vælger, at et barn skal tvangsfjernes har du ret til gratis advokathjælp. Alle advokatudgifter betales af det offentlige, også eventuelle transportudgifter. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om pris og økonomi, når du skal vælge en advokat.

Retten til gratis advokathjælp og rådgivning giver dig derfor den fordel, at du kan vælge netop den advokat, du føler kan hjælpe dig bedst, uanset hvor i landet du bor. Dette kan være et lille lyspunkt i den ellers svære situation du står i.    

Hvis et barn er fyldt 12 år, har barnet ret til at vælge sin egen advokat.

Vi har mange års erfaring med sager om tvangsfjernelse af børn, og fører sager i hele Danmark. Ring derfor til os hvis du har brug for gratis advokathjælp i forbindelse med en tvangsfjernelse - Vi vil kæmpe for din sag til det sidste!

Vælg selv din advokat

Som forælder til et barn, der skal tvangsfjernes, har du ret til selv at vælge din advokat. Du har ret til at vælge en hvilken som helst advokat i Danmark, også selvom kommunen allerede har udpeget en for dig. Vælger du en advokat langt fra dit nærområde, dækkes transportudgifterne, hvis der måtte være sådanne.

Valg af advokat er vigtigt

Dit valg af advokat er det vigtigste valg, du træffer i sagen. Den rette advokathjælp kan gøre forskellen mellem en langvarig tvangsfjernelse af dine børn eller et fortsat familieliv.

Det er erfaringsmæssigt ofte en fordel, at advokaten ikke kommer fra kommunen og dermed ikke kender kommunens sagsbehandlere. Herved sikres, at der kommer nye og friske øjne på sagen, så enhver sagsbehandlingsfejl, manglende materialer eller lignende bliver opdaget og påpeget. Man opnår samtidig opmærksomhed omkring, hvorvidt den enkelte kommune lever op til den landsdækkende retspraksis.

Vi kan mødes med dig inden for kort tid

Vi har speciale i sager om tvangsfjernelse af børn og er beliggende i Holbæk. Du kan dog bruge os uanset hvor i landet du bor. Vi er fleksible og vil normalt altid finde tid til et møde samme dag, eller dagen efter, så du kan få advokathjælp hurtigst muligt.

Ring til os. Vi kan holde et møde hos dig eller et sted nær din bopæl.