HVEM ER VI ?

Mange års erfaring med tvangsfjernelsessager

Ring til os på tlf.:
Error parsing XSLT file: \xslt\b_Repeaterbullets.xslt

Du behøver ikke nødvendigvis at stille dig tilfreds med den advokat, du bliver anbefalet fra kommunen. I Danmark har du ret til frit advokatvalg, uanset hvor i landet, du bor.  Det er derfor vigtigt at du vælger den advokat, som du føler bedst kan repræsentere dig, og om du er tryggest ved.

Hvad betyder frit advokatvalg?

Frit advokatvalg betyder, at du har ret til at vælge mellem alle advokater i Danmark. Helt konkret betyder det, at du ikke har pligt til at bruge en advokat fra kommunen eller retskredsen, bare fordi de bliver anbefalet til dig.

Du kan altså frit vælge mellem alle advokater i hele Danmark, så du får lige præcis den advokat, som du føler dig tryggest ved. Du kan tilmed skifte til en anden advokat, mens din sag kører, hvis du mener, det er nødvendigt. Dette er godt at være opmærksom på, hvis samarbejdet med din første advokat ikke går så godt eller hvis du sent blev gjort opmærksom på din ret til frit advokatvalg.

I sager om tvangsfjernelse og anbringelse har du udover frit advokatvalg ydermere ret til gratis advokathjælp, som betyder at alle advokatudgifter vil blive betalt af det offentlige - også eventuelle transportudgifter. Derfor kan du i princippet vælge en advokat, der bor i den anden ende af landet, hvis du mener, at han eller hun er den mest kompetente til at varetage din sag.

Hvorfor er frit advokatvalg vigtigt?

Hvis du står i den ubehagelige og uoverskuelige situation, at kommunen vil tvangsfjerne dit barn, er det afgørende at du kan udøve din ret til frit advokatvalg og alliere dig med en professionel advokat, som du stoler på og som har ekspertise inden for området.

Ofte kan kommunen eller retskredsen stille en advokat til rådighed for dig. Problemet med dette er, at disse advokater ikke nødvendigvis er specialister inden for tvangsfjernelser. Ofte er de blot nærboende advokater, som har et hul i kalenderen. Derfor er det formentlig i din interesse at udnytte din ret til frit advokatvalg og dermed selv vælge din advokat, så du kan få det bedst mulige udfald af din sag.

Sager om tvangsfjernelse er komplicerede og sårbare. De tærer hårdt på familien, og derfor er det vigtigt, at du kan føle dig tryg ved den advokat, som skal fremføre din sag og dine interesser. Du har ret til at blive hørt og respekteret - og som specialister i tvangsfjernelse, er det vores fornemmeste opgave, at sørge for at dette sker.

Hos Judan Advokater gør vi alt, hvad der står i vores magt for at dit barn kan blive hos dig. Vi anbefaler på det kraftigste at du udnytter din ret til frit advokatvalg og vælger specialiserede advokater som os til at føre din sag.

Frit advokatvalg kan være afgørende for sagens udfald

Dit valg af advokat kan gøre forskellen mellem en langvarig tvangsfjernelse af dit barn eller et fortsat familieliv. Derfor er frit advokatvalg noget af det vigtigste, du skal tage stilling til i løbet af tvangsfjernelses-processen.

Vælg den bedste advokat i Danmark - det er gratis

Du har ret til gratis advokathjælp i sager om tvangsfjernelse, så sørg for at du vælger en advokat med stor erfaring inden for sager om tvangsfjernelse. Lad ikke distancen skræmme dig, når du skal vælge den bedste advokat til din sag. Transportudgifterne er også dækket af den gratis advokatbistand, så du behøves ikke vælge en advokat i dit nærområde.

En advokat fra anden kommune kan være en fordel

Hvis du vælger en advokat fra en anden kommune, kan du sikre, at der kommer nye og friske øjne på din sag. Det betyder, at der er større chance for at afgørende sagsbehandlingsfejl, manglende materialer eller lignende bliver opdaget og påpeget. Samtidig kan du opnå vished omkring, hvorvidt din kommune lever op til den landsdækkende retspraksis.

Skal Judan Advokater fremføre din sag?

Hos Judan Advokater er vi specialister i sager, der omhandler tvangsfjernelse af børn. Gennem årene har vi arbejdet med et utal af tvangsfjernelses- og anbringelsessager. Derfor ved vi også, hvor svær en tid det er for dig og din familie, når en tvangsfjernelse ligger og truer jeres familieliv.

I ulykkelige situationer som disse er det vigtigt at vide, at du er i trygge hænder. Hos Judan Advokater står vi ved din side fra start til slut. Det er vores fornemmeste opgave at rådgive og vejlede dig gennem hele forløbet - og vi gør alt hvad vi kan, for at din familie ikke skal splittes ad

Vi kan hjælpe dig meget snart

Hvis du ønsker at benytte din ret til frit advokatvalg, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring til os på telefon eller skriv til os gennem kontaktformularen til højre på siden - så kontakter vi dig allerede i dag!