Tvangsanbringelse

Vi sørger for, at du bliver hørt, inden kommunen tager beslutningen

Judan Advokater
Ring til os på tlf.:38 41 03 60
  • Gratis advokatbistand
  • Vi fører din sag helt til tops
  • Vi dækker hele landet

Gratis advokatbistand ved tvangsanbringelse

Tvangsfjernelse og tvangsanbringelse er to sider af samme sag, og det er vigtigt at huske, at du har krav på gratis advokatbistand, både før og efter en tvangsanbringelse.

Hvis du ikke selv vælger en advokat, får du tildelt en af kommunen. I sager om tvangsanbringelse, kan det dog være en fordel at have en advokat uden for kommunen, da der dermed kommer friske øjne på sagen. Således opdages eventuelle fejl og mangler nemmere.

Det er vigtigt at have en advokat, som er specialiseret i tvangsanbringelser og kan sætte sig ind i hvor svær en tid det er som forælder. Tvangsanbringelse er en meget alvorlig sag, som vi tager os af med stor dedikation og ekspertise.

Indholdet

Vi er der for dig gennem hele forløbet, og vi giver ikke op!

Ved tvangsfjernelse varetager vi udelukkende dine interesser og hjælper dig med at håndtere de uoverskueligt mange regler om tvangsfjernelse af børn.

Vi gennemgår kommunens arbejde angående tvangsfjernelsen, og sørger for at alle sagsbehandlingsfejl, manglende materialer, undersøgelser, begrundelser osv. bliver opdaget og påpeget.

Vi kan hjælpe dig uanset hvor i landet du bor. Vi kan normalt mødes med dig samme dag eller dagen efter du kontakter os, evt. hjemme hos dig eller et sted i nærheden.

Få hjælp nu! Ring 38 41 03 60

  • Du har ret til at vælge lige den advokat du vil.
  • Alle advokatudgifterne betales af det offentlige.

 

En god advokat kan gøre forskellen mellem en langvarig tvangsfjernelse eller et fortsat familieliv.

Relevante forhold under tvangsanbringelse

Judans tvangsfjernelsesadvokater hjælper dig med at få det fulde overblik over, hvilke forhold, man skal have kendskab til, når du står over for en tvangsfjernelse. Forhold som for eksempel, hvilken form for støtte du har krav på samt anmodning om annullering af tvangsanbringelse. Vi tager også hånd om den handingsplan, kommunen lægger, så du ikke risikerer at skrive under på urimelige vilkår.

Du kan læse mere om nogle af de forhold, der er relevante i forbindelse med en tvangsanbringelse. Har du nogen spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe til os, eller udfylde kontaktformularen til højre her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.